» Vad som hänt senaste tiden

Nu var det väldigt länge sedan jag la upp något så det är nog bra med lite info om vad som hänt under tiden jag inte varit aktiv alls här på bloggen.
Jag har lämnat min kära familj Diamond Bubbles Company efter att ha varit med i 1 helt år.. Men som vi säger "Once a family, always a family". Efter att jag lämnat har jag hoppat lite mellan klubbar tills jag stannat kvar i en, Royal Fighters. Jag gick med för ungefär 2 veckor sedan och det känns jättebra. Jag kommer nog stanna så länge som möjligt i hovet. Ägaren av klubben heter Emelie Silverhaven med hjälp hjälp av klubbledaren Montana Westhall. Ni kan hitta klubbens blogg där man även kan ansöka till klubben under mina länkar.
(Bild från våran kram efter en dressyrlektion)
Jag har varit hos Julia Yellowvalley 2 gånger till haha! Jag var hos henne under höstlovet och sedan en helg när min mamma var på Madonna konsert i Stockholm. Såååå nu har jag och Julle träffats 5 gånger! :D
Sist jag skrev på bloggen hade inte Fort Pinta ändrats om än och då tyckte jag inte att det verkade vara så fint i uppdateringen men när uppdateringen väl kom så flyttade jag direkt till Fort Pinta. Men nu när Epona öppnat så bor jag nu i Nya Hillcrest stallet! Jag typ lever i Epona då jag tycker att det är så himla fint där inne *-*
 
Det var nog allt jag hade att berätta nu! Jag ska försöka att vara så aktiv som möjligt här på bloggen igen så får vi se hur det blir :)



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo